Què és Invisalign?

És possible que en els últims anys trobaràs informació sobre Invisalign, un terme totalment nou i que no havies vist abans. Des de la Clínica Dental Bucalis volem aclarir què és Invisalign, ja que pot ser la solució que estaves buscant!

Què és Invisalign?

Invisalign és un sistema d’ortodòncia totalment revolucionari que et permet corregir les teves dents i aconseguir el somriure amb la qual sempre va somiar sense brackets i sense que ningú ho noti.

Utilitzant tecnologia d’imatges digitals 3D, el programari d’Invisalign desenvolupa una representació de tot el pla de tractament en funció de la prescripció de l’ortodoncista, des de la posició inicial de les seves dents fins a la posició final desitjada.

Un cop realitzat el plantejament del tractament, es fabrica a mida de les seves dents, una sèrie d’alineadors totalment transparents que s’encarreguen de moure les dents poc a poc. Els alineadors són reemplaçats cada dues setmanes i mouen les dents gradualment fins arribar a la posició final desitjada. El temps de tractament Invisalign el determinarà l’ortodoncista en funció de les seves necessitats específiques del pacient.

Invisalign: Tecnologia de darrera generació

Les noves tecnologies permeten desenvolupar nous tractaments capaços de millorar els resultats dels tractaments tradicionals i solucionant el impácto visual que podia suposar els brackets, especialment en adults.

L’ús de la tecnologia digital 3D de Align Technology i amb la capacitat de fabricació d’alineadors a mida a gran escala, es pot utilitzar el sistema Invisalign per tractar una gran varietat de trastorns en pacients que desitgen unes dents més rectes. El programari exclusiu ClinCheck® fa possible que els pacients vegin el tractament de principi a fi, fins i tot abans de l’inici del mateix.

A la Clínica Dental Bucalis comptem amb la La Dra. Julieta Stefanelli, especialista en Ortodòncia Invisible. Entre la seva formació destaca el seu Certificat Invisalign Provider i el Certificat d’incògnit. La seva experiència en Ortodòncia fa que sigui una de les dentistes de referència pel seu alt coneixement en tractaments integrals.

Cada vegada són més els que van a la clínica sol·licitant aquest tipus de tractament, especialment adults. Sens dubte és la millor solució per corregir les teves dents i que ningú noti que portes ortodòncia.